Simone Nugteren Dance Company

Dans met je hart en je voeten zullen volgen!LESAANBOD

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over de verschillende lessen die ik aanbied.


Woensdagochtend

Woensdagmiddag

 

Dreumesdans 2 - 3 jaar (met ouder)

45 minuten

Lekker bewegen en dansen samen met je dreumes. Bij dreumesdans spelen we in op deze aangeboren drang om te bewegen door te dansen, zingen en met muziek. Het is erg gezellig en veilig met mama/papa erbij! Kidsdance 4 - 6 jaar

60 minuten


Binnen de les kidsdance worden de kinderen de beginselen van dans bijgebracht. We doen dit spelenderwijs en maken gebruik van thema's om de inleving van de kinderen te gebruiken. De basis is gericht op de grove maar ook de fijne motoriek en dansant bewegen van het lichaam. Hierbij komen ook wat klassieke basishoudingen aan bod.

 


Peuterdans 3 - 4 jaar (zonder ouder)

45 minuten


Peuters zijn heerlijk bewegelijk en houden vaak van muziek. Ze leren het beste spelenderwijs en op deze manier leren wij de kinderen de basisprincipes aan van dansen. Er wordt gewerkt aan de hand van thema's, zodat de kinderen zich goed kunnen inleven. 


Dansmix 6 - 8 jaar

60 minuten

Tegenwoordig is hiphop en streetdance helemaal hot, maar soms weten kinderen nog niet zo goed welke dansstijl bij ze past of ze echt leuk vinden. Binnen dancemix komen verschillende dansvormen aanbod. Onder andere klassiek ballet, streetdance, moderne dans, show/jazz dance. Er wordt steeds in blokjes van 4 weken aan één stijl gewerkt. Zo is er veel afwisseling, maar leren de kinderen wel de basis van elke stijl.


 

Streetdance 8+

60 minuten

Binnen de les doen we altijd een warming-up en werken we aan techniek, kracht en conditie. We besteden in de les veel tijd aan choreografieën waarin gewerkt wordt aan stoere en strakke bewegingen, maar soms bevatten ze ook wat jazzelementen. We gebruiken voor de les populaire popmuziek en de leerlingen mogen ook eigen muziek inbrengen.